ZAKLJUČEK SEZONE ZA “VSE” NAŠE NOGOMETNE SELEKCIJE USPEL!

“MODRI” IZ DOBA NA POČITNICAH!
Če ste si lahko še nedolgo nazaj na naši uradni facebook strani NK Roltek DOB, ogledali “le” kratek video z nekaterimi foto-utrinki z našega zadnjega dejanja minule uspešne sezone, si lahko sedaj v tej foto-galeriji ogledate “nekaj ujetih” simpatičnih trenutkov
ZAKLJUČKA SEZONE 2017/2018, na katerem seveda ni manjkalo zabave, slastnih dobrot z žara(Hvala žar mojstri Uroš Sečkar, Roman Cerar in Damir Salopek in mojstrice kuhanja, Fanika, Tina in Jana), dobre glasbe ter odlične družbe.
V klubu smo seveda hvaležni vsem članom in članicam NK Roltek DOB, klubskemu vodstvu na čelu s predsednikom Bojanom Gasiorjem in direktorjem kluba, Marjan Cerar ter staršem naših otrok, ki ste na kakršenkoli način pripomogli k uspešni realizaciji zadnjega dejanja letošnje nogometne sezone. Brez Vas nam ne bi uspelo.
Posebna zahvala za soorganizacijo nagradne igre “Najmočnejši strel” pa gre seveda tudi Matjažu Goltezu, našim trenerjema Žan Cerar, Nedo Miletić in pa tudi navijaški skupini “Trdi Hrasti”.
Prav tako posebna zahvala tudi PGD DOB za sodelovanje na vseh prvenstvenih tekmah in pa tudi zaključku. Dobski gasilci so nepogrešljiv člen tudi na nogometnih tekmah.
Hvala našim sponzorjem, ker ste z nami in nas podpirate:
Trojane, gostišče s tradicijo, Roltek d.o.o, Zavod za šport in rekreacijo Domžale,
ZVD Zavod za varstvo pri delu,
Hiša na travniku -Hiša športa,
Pizzerija Kapra Dob, Helios, Slovenia, Helios barve
Florida bar Dob,
Pizzerija Fontana Rogelj Gregor Dob, Office&More Domžale, Bags&More in NK Roltek DOB.
Vsem dobitnikom nagrad v nagradni igri “Najmočnejši strel” seveda čestitamo, sponzorjem pa smo seveda izredno hvaležni za sodelovanje in prispevane super nagrade. Nagrade najboljšim sta sicer podeljevali naši napogrešljivi članici, Jana Cigula in Fanika Cerar. Hvala!
Ker ob lepem vremenu zmanjka besed tudi nai “piar” službi, Vam vsem želimo prijetne nogometne počitnice in zabaven ogled fotografij.