Dobljani so v zadnjem krogu letošnje sezone 2.SNL gostovali pri sosedih  Radomljanih in “Mlinarje” ugnali z 0 : 1. Gol za zmago “Modrih” na 51.”VasClassicu” je zabil Simon Gregorin.
Nogometaši NK Radomlje so si sicer že pred derbijem zagotovili naslov prvaka, Dobljani pa so z zmago potrdili končno 4.mesto na prvenstveni lestvici.
________________________________
22.KROG #2SNL:
⚽️ Gregorin(33′)
Sodniki: Mertik Bojan (glavni sodnik)

Šprah Robert (1. pomočnik)

Burjan Aleksander (2. pomočnik)

Delegat NZS: Hafner Marko
_________________________________
Ob koncu sezone je prav, da se še malce poigramo s statistiko. Dobljani so v letošnjih 22.odigranih krogih vknjižili 12 zmag, 4 neodločene rezultate in 6 porazov. Nasprotnikom so zabili 48 golov, prejeli pa so jih 38. Skupaj so tako osvojili 40 točk.
Na listi strelcev 2.SNL je najvišje uvrščen Kristijan Šipek, ki je za Dobljane dosegel 9 golov, tik za petami pa mu sledi Denis Petrovič, ki je zabil tekmecem 8 golov. Strelsko so bili v letošnji sezonu uspešni tudi Dino Zenkovič (6 golov), Simon Gregorin (5 golov), Nejc Levec (4 gole), Žiga Repas (4 gole), Klemen Kunstelj (2 gola), Tadej Rems (2 gola), Albert Račič (2 gola), po en gol pa so za “Modre” iz Doba dosegli Ivan Makovec, Domen Jugovar, Benjamin Markuš in Luka Gajič.
Naj strelec 2.SNL je v letošnji sezoni j s 16-imi doseženimi goli sicer postal Jamajčan Kaheem Anthony Parris (NK Krka).
Najvišjo zmago je NK Roltek Dob v letošnji sezoni zabeležil, ko je s 5 : 0 ugnal “Brice” iz NK Brda, prav tako pa je zabeležil z enakom rezultatom poraz, ko so jih ugnali iz NK Bilje.
Največ odigranih minut je za NK Roltek Dob vkljižil “vice-kapetan” Albert Račič in sicer 1869.
Čestitke “Modrim” iz Doba in strokovnemu štabu NK Roltek Dob, na čelu s trenerjem Jernejem Javornikom, za še eno odlično sezono, sosedom “Mlinarjem” pa za osvojeni naslov prvaka 2.SNL.