Kot smo že zapisali v napovedniku, je bilo petkovo popolne, kot nalašč za izvedbo nogometnega spekla in tako je tudi bilo.
Na centralnem igrišču Športnega parka Dob pri Domžalah sta se namreč v mednarodni prijateljski tekmi pomerili ekipi Veterani NK ROLTEK DOB in gostje iz angleške prestolnice, londonska ekipa OLD SEDCOPIANS F.C., dvoboj pa je s tesnim rezultatom 5:4 pripadel “Najmodrejšim” iz Doba!
Imena strelcev do zaključka redakcije žal še nismo prejeli, zagotovo se bodo pojavila do zaključka letošnje veteranske sezone.
Selektorja ekip, tako Jani Jeraj pri domačih, kakor tudi, Norman MacDonald, sta bila s predstavo svojih ekip zelo zadovoljna, saj sta obe ekipi prikazali borbeno in srčno nogometno predstavo.
Tekmo je sodil in z odliko odsodil Dušan Smolnikar. 
__________________________________

INTERNATIONAL FRIENDLY:
NK ROLTEK DOB : OLD SEDCOPIANS F.C. 5:4(FT)

Referee: DUŠAN SMOLNIKAR
________________________________

Ob odličnem razpoloženju obeh ekip in bučne podpore angleških navijačev  iz jugo-vzhodnega Londona, natančneje iz New Etham-a. ter kopici golov, se je prijateljsko druženje nadaljevalo še dolgo v noč, seveda ni manjkalo klasičnega regeneracijskega hmeljevega napitka, da pa je vse skupaj lažje steklo, pa je z odličnim golažem poskrbelo GOSTINSKO PODJETJE TROJANE, kateremu se seveda za kulinarično dobroto iz lonca lepo zahvaljujemo.
Posebno pa se seveda zahvaljujemo našim gostom, nogometašem ekipe OLD SEDCOPIANS F.C., V veliko čast nam je, da smo lahko bili Vaši gostitelji. Hvala za obisk in se vidimo kmalu v Londonu!
Farewell our dear english friends ter srečno pot domov!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba! Vivala la OLD SEDCOPIANS!

FOTO: G.H., NK ROLTEK DOB