Tri kroge pred koncem jesenskega dela prvenstva je kljub malce bolj hladnemu vremenu, nogometna vročica dosegla najvišjo temperaturo, saj je jutri ob 14.uri na sporedu VEČNI DERBI MED DOBLJANI IN RADOMLJANI!
“VasClassico”, kot mu radi rečemo nogometni navdušenci, bo v 15.krogu letošnje sezone v Radomljah, obe ekipi pa sta seveda na derbi odlično pripravljeni in so tudi v odlični tekmovalni formi, saj tako Dobljani, kakor tudi Radomljani v minulih petih(5) krogih niso ” okusili grenkobe” poraza.
Pred dvobojem z NK Radomlje, smo za komentar prosili glavnega stratega “Modrih” iz Doba in Nenad Toševski, trener NK Roltek DOB je povedal sledeče:
“Zelo dobro se zavedamo kakšna tekma nas čaka v soboto. Tokrat so izpolnjeni vsi predpogoji za pravi lokalni derbi, stanje na lestvici, niz neporaženosti in nenazadnje kakovost obeh ekip. Na tekmo se pripravljamo kot na vsako drugo a je vseeno moč čutiti, da je ta nekaj posebnega. Mi bomo naredili vse, da bi prekinili njihov niz, ki je zares fascinanten in ga spoštujemo a tudi naš ni zanemarljiv. Fantje so maksimalno pripravljeni na tekmo in komaj čakajo, da se začne. Razen odsotnosti Hrovata in Žiniča drugih težav nimamo. Želim si da bi vse skupaj minilo v športnem duhu, saj smo vendarle sosedje in prijatelji ter pravi športni rivali. Potrebno se je zavedati da je vse skupaj vendarle samo igra in karkoli se bo zgodilo v soboto na igrišču, se bo nogomet igral še naprej.”
Mi pa dodajamo:
Gremo Dobljani, gremo na zmago in po 3 točke v Radomlje!
#
VsiZaŠAMPIONEizDoba

Foto: Lado Vavpetič

 

Nenad Toševski, trener NK Roltek Dob    /  Foto: Lado Vavpetič