Naša nogometna selekcija #u9 NK Roltek DOB, ki jo vodi naš super trener Rado Rihtar, je z odliko opravila še en turnir, tokrat v Ljubljani in sicer pri gostiteljih NK Krim RollJet.
Na uvodnem turnirju letošnje spomladi sta poleg naše ekipe in gostiteljev iz NK KRIM #ROLLJET , nastopili še ekipi NK Virtus Kamnik in NK Trebnje.
_________________________________________________________________________________________________________________________

NAŠI NOGOMETAŠI SO SE NA UVODNEM TURNIRJU LETOŠNJE SPOMLADI PREDSTAVILI TUDI Z NOVO OPREMO, NAMREČ, ZA NOVE DRESE STA TUDI TOKRAT POSKRBELA NAŠA ODLIČNA SPONZORJA
Trojane, gostišče s tradicijo in Tomaž Breznik s.p.-montaža in servis ogrevalnih naprav Vir/Domžale.
HVALA VAM!

               
______________________________________________________________________________________________________________________________
Naši mali junaki so na turnirju prikazali odličen nogomet in trener Rado po tekmi ni skrival izrednega zadovoljstva ter ni skoparil s pohvalami na račun svojih fantov.
“Prikazali so super nogomet in ob takem dejstvu in seveda ne moreš biti nezadovoljen, so pa seveda tudi ostale ekipe prikazale lepo nogometno igro”, je na kratko še dodal trener Rado.
Čestitke našim malim Dobljanom za odličen začetek v spomlad!
#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba

#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!

 

Foto: R.R., NK Roltek Dob

#Cicibani #PozdravPomladi #Turnir #u9 Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek Domžalsko-kamniške Novice NLBdomžalec.si Portal-os.si
BREZNIK TOMAŽ s.p. MONTAŽA IN SERVIS OGREVALNIH NAPRAV IN ELEKTROINŠTALACIJ 1230 DOMŽALE. +386 (1) 721 45 49 +386 (41) 668 309 .