Naši #kadeti #U17 NK Roltek DOB so v 8.krogu 2.SKL-zahod v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili ekipo NK Vrhnika in jo ugnali z 1:0.
Odločitev o zmagovalcu je “padla” v 60.minuti tekme, ko je za NK Roltek DOB v polno zadel Nejc Lun.
#Kadeti NK Roltek DOB, ki jih vodi trener Nedo Miletič, trenutno zasedajo odlično 2.mesto na prvenstveni lestvici #2SKL-zahod, na svojem nogometnem “računu” pa imajo 5 zmag, 1 remi in le 1 poraz ter 16 točk.
 
Naši mladinci #u19 NK Roltek DOB, pa so v 8.krogu 2.SML-zahod prav tako doma gostili ekipo z Vrhnike in jo sicer v izredno napeti tekmi ugnali z visokih 5:1!
Po dvakrat sta se med strelce pri Dobljanih vpisala Klemen Justin in Deniel Hadžič, enkrat pa je mrežo gostov z Vrhnike zatresel tudi Žan Kmetič.
Pri Vrhničanih je “častni” gol dosegel Nenad Ivančič.
#Mladinci NK Roltek DOB, ki jih vodi trener Bojan Komatovič, trenutno zasedajo 6.mesto na prvenstveni lestvici #2SKL-zahod, na svojem nogometnem “računu” pa imajo 3 zmage, 1 remi in 3 poraze ter 10 točk.
 
Na skupni lestvici #u17 in #u19 2.SKL in 2.SKL-zahod Dobljani zasedajo trenutno 4.mesto, na svojem nogometnem računu pa imajo (s tekmo manj) 26.točk.
_______________________________________________________________
 
Zaostali tekmi 5.kroga z U17 IN U19 NK Krka sta na sporedu v SREDO, 2.OKTOBRA 2019 OB 17.URI / 19.URI NA STADIONU PORTOVAL V NOVEM MESTU!
_______________________________________________________________
 
Obe ekipi sta skupaj odigrali 14.prvenstvenih tekem, 8 krat so Dobljani zmagali, 2 krat remizirali in 4 krat čestitali nasprotniku za zmago.
 
Bravo “Modri” iz Doba, čestitke za POPOLN IZKUPIČEK 6.TOČK za skupno lestvico, ponosni smo na vas!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!?
 
8.krog #2SKL-zahod
NK ROLTEK DOB : NK DREN VRHNIKA 1 : 0(0 : 0) FT
Nejc Lun(60′)
 
8.krog #2SML-zahod
NK ROLTEK DOB : NK DREN VRHNIKA 5 : 1(2 : 0) FT
Klemen Justin(7′, 73′), Deniel Hadžič(35′, 52′), Žan Kmetič(85′) ; Nenad Ivančič(60′)
 
?G.H., Press NK Roltek Dob
 
“Ker imamo #ModroSrce“!
 
Trojane, gostišče s tradicijo Trojane Donuts Roltek
NLB – Nova Ljubljanska banka #nlbpodpira #športmladih
#2SKL #2SML Nogometna zveza Slovenije
Domžalec Miha Ulčar Domžalsko-kamniške Novice Modre novice Portal-os.si Vrhnika Novice z Notranjske in okolice Notranjsko Primorske N