Za nami je sklepno dejanje “atomske” sezone v 2.SKL-zahod in 2.SML-zahod, v kateri so naši #kadeti in #mladinci prikazali izjemne nogometne predstave, v zadnjem krogu pa so kadeti z 1 : 2 ugnali u17 NK TABOR Sežana, mladinci pa z njimi remizirali s 3 : 3 in osvojili točko. Ekipi sta tako za skupno lestvico osvojili 4 točke, kar je bilo na žalost premalo za skupni naslov prvaka, le-ta je zavoljo medsebojne razlike v danih in prejetih golih pripadel NK Krka!
So pa naši #Mladinci, ki jih vodi trener Primož Jeršin, osvojili naslov prvaka 2.SML-zahod in seveda je na mestu iskrena čestitka za osvojeno lovoriko.
#Kadeti, ki jih vodi trener Nedo Miletić, pri tem pa mu pomaga pomočnik trenerja Aleksandar Vasilič, so prav tako izjemno uspešno končali letošnjo sezono, saj so danes z zmago potrdili končno 2.mesto na lestvici 2.SKL-zahod in postali #podprvaki lige, zato tudi njim posebne čestitke za odlično sezono.
________________________________________________________________
Zadnji krog 2.SKL-zahod
u17 NK Tabor Sežana : u17 NK Roltek Dob 1 : 2(FT)
⚽Tilen Starc (15′) ; ⚽Jure Kepic (18′), ⚽Nik Veršnjak (76′)
———————————————-
Zadnji krog 2.SML-zahod
u19 NK Tabor Sežana : u19 NK Roltek Dob 3 : 3 (FT)
⚽Tim Mahne Vatovec (30′), ⚽Staš Mijatovič (35′-11m),
⚽Alex Petrovič (57′) ; ⚽⚽ Jošt Pišek (8′, 72′-11m), ⚽Gregor Piškur (89′)
_____________________________________________________________
Zahvala vsem, ki pomagate in vzpodbujate obe ekipi, da lahko vsako leto prikazujeta izjemne nogometne predstave ter nas razveseljujeta z uspehi. ???.
Kadeti in mladinci, uživajte v “nogometnih počitnicah”!
??Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob