Mladinski prvaki(U19) in kadetski(u17) podprvaki ter 1.mesto v “Fair play-u” je nagrada za odlično delo naših dveh ekip, kadetske, ki jo s svojim pomočnikom Aleksandrom Vasiličem vodi trener Nedo Miletić in mladinske, ki jo vodi trener Primož Jeršin, skozi celotno sezono pa jim pomaga naš dolgoletni fizioterapevt Aleksander Sašo Kavčič.
Direktor nogometne šole NK Roltek DOB, Marjan Cerar je seveda s prikazanim zelo zadovoljen, naši mladi upi pa so seveda z veseljem sprejeli darilo našega generalnega sponzorja, Trojane, gostišče s tradicijo in skupaj s trenerji obiskali Pustolovski park Geoss, zabavnega druženja pa se je seveda udeležil tudi Bojan Gasior, predsednik Športnega društva Dob /NK Roltek Dob in direktor Gostinsko Podjetje Trojane – Trojanski Krofi.
Naši nogometaši so ta hip še na nogometnih počitnicah, ki pa ne bodo dolge, saj s prvimi treningi pričnejo v prihodnjih dveh tednih.
Čestitke našim nogometašem in obema strokovnim štaboma za še eno super sezono, sponzorjem in staršem naših fantov pa za neomajno podporo skozi vso sezono.
?? G. H., Press NK Roltek Dob