Na lestvici, seveda, saj se le-te(h) pri nižjih otroških selekcijah(razen u12) ne vodi, ni pa seveda to edino merilo za uspešno delo, saj je delo generalno gledano lahko seveda zelo uspešno tudi takrat, ko doživiš bridek poraz, kot se je to naši selekciji mlajših dečkov #u13 NK Roltek Dob zgodilo v minulem krogu III.lige MNZ Ljubljana, v katerem so z 0:3 v domačem Športnem parku Dob pri Domžalah morali premoč vrstnikom iz NK Krim.

 u13 NK Roltek Dob /Trener: Matjaž Gasior

Pri gostih se je dvakrat med strelce vpisal Tian Živec, 1 gol v mreži Dobljanov pa je prispeval Gašper Stanovnik. Tekmo je sodil Andraž Kos, sicer tudi naš nekdanji nogometaš, sedaj pa sodnik Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana in Nogometna zveza Slovenije.
Kljub porazu čestitke našim nogometašem za srčno borbo, gostom pa za zmago.
_______________________________________________________

9.krog III.Liga Mlajši Dečki Mnz Ljubljana
NK Roltek Dob : NK Krim RollJet 0 : 3 (0 : 1)FT
Živec Tian (15′, 40′); Stanovnik Gašper (45′)
Glavni sodnik: Andraž Kos
_______________________________________________________

Kot smo že zapisali, gre sicer našim nogometašem, ki jih vodi trener Matjaž Gasior, v letošnji sezoni zelo dobro, saj trenutno zasedajo na prvenstveni lestvici visoko 2.mesto, nasprotnikom pa so morali za zmago čestitati le 2 krat.
So pa sicer vknjižili 6 zmag in za vodilnim NK Dolomiti Dobrova, Slovenia s tekmo manj zaostajajo le 4 točke, na nogometnem računu pa imajo 18 točk.
Juri je za Dobljane na sporedu 10.krog- zadnji krog jesenskega dela prvenstva,
v katerem bodo “Modri” mlajši dečki iz Doba gostovali pri Nogometni klub Komenda. Tekma bo ob 10.uri v Športnem centru Komenda.

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!