Spoštovani,
V NK Roltek Dob se zavedamo, da so objave v medijih in na spletnih straneh popularnih socialnih omrežij izrednega pomena za naš nogometni klub, saj z njimi skupaj povezujemo številne ljubitelje nogometa.
Verjamemo, da dnevne medijske objave skrbijo za še boljše informiranje in za zabavo, s tem pa tudi skrbijo, da se naši ljubitelji nogometa počutijo še bolj povezani s klubom, saj so pravzaprav del njega.
Žal pa v NK Roltek Dob ne verjamemo, da medijske hiše storite dovolj proti objavljanju nezanesljivih in nepreverjenih ter v nekaterih primerih tudi lažnih informacij in novic, saj lahko objave tovrstnih »rumenih pisarij« močno zamajajo ugled kluba, kar je za nas vse prej, kot zabavno.
In prav to se je zgodilo pri objavi prispevka »Roltek Dob poleti z novim trenerjem?«, ki ga je dne, 13.5.2021 objavil SNPortal.si, v članku pa avtor M.K.Č navaja spremembo na trenerskem mestu naše članske ekipe, ki jo sicer nadvse uspešno vodi izjemni nogometni strateg, Jernej Javornik.
Uprava NK Roltek Dob, na čelu s predsednikom kluba, g. Bojanom Gasiorjem, je bila dne, 14.5.2021 ob 12.uri seznanjena z zgoraj omenjenim prispevkom in ga seveda odločno zavrača, saj uprava v teh, zavoljo epidemije Covid-19, izjemno napornih časih, ni niti pomislila na menjavo kateregakoli trenerja NK Roltek Dob, kaj šele glavnega trenerja naše članske ekipe, prispevek pa je za klub tudi popolno presenečenje, nad katerim je klubsko vodstvo pravzaprav zelo ogorčeno, saj ima s trenerjem Javornikom odlične odnose že vrsto let in je z njegovim delom izredno zadovoljna, tako zdaj, kakor tudi že v preteklosti.
Nikoli ne bomo Dobljani pozabili njegovih izjemnih besed “Živiš sanje in sanje, če si jih močno želiš, se včasih uresničijo”, ki jih je 6.junija 2012 v intervjuju za RTV Slovenija po visoki zmagi s 4:0 nad kranjskim Triglavom( skupno, v obeh kvalifikacijskih tekmah je bilo kar 6:0 za Dobljane) in zgodovinski uvrstitvi NK Roltek DOB v 1.SNL, izrekel naš odlični trener Javornik, tudi takrat seveda, kot trener “Modrih” iz Doba.
Tako, kot tedaj, tako je tudi sedaj klubska uprava hvaležna strokovnemu štabu članske ekipe, v enaki meri pa tudi strokovnim štabom naših preostalih nogometnih selekcij ter našim strokovnim in tehničnim službam, kakor tudi vsem članom in članicam ter sponzorjem našega Športnega društva Dob, ki nam, kljub težkim razmeram še vedno zvesto stojijo ob strani in nas podpirajo ter s tem omogočajo našo eksistenco.
Nogometna družina NK Roltek Dob vsem piscem novic »polaga na srce«, da se skupaj z nami 100% borite proti tistim, ki takšne govorice producirajo in širijo ter vedno preverite svoje vire, preden njihove govorice objavite v Vaših medijih.
Ker v našem Športnem društvu Dob in Nogometnem klubu NK Roltek Dob verjamemo, da je članek napaka in ne namera, Vas v veri še naprej dobrega sodelovanja lepo pozdravljamo,
Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo NK Roltek Dob
E: nkroltekdob@gmail.com
_______________________________________________________________________
Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani in na naši uradni Facebook, Instagram(@NkDob) ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.
_______________________________________________________________________