1.KROG 2. SNL: (Sobota, 31.7.2021 ob 17.30)

NK ROLTEK DOB : NK JADRAN DEKANI

Sodniki: Čontala Matej (glavni sodnik), Herženjak Eric (1. pomočnik)
Kranjc Tomaž (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Tkalčič Silvester‼️

Za vstop v Športni park Dob je izpolnjevanje enega izmed pogojev Pravilnika PCT‼️(glej ?)_

_______________________________

Naša članska ekipa NK Roltek DOB, ki jo tudi v novi sezoni vodi velenjski strateg Jernej Javornik, se bo v uvodnem krogu sezone 2021/22 pomerila z ekipo NK JADRAN Dekani.

Dobljani so v pripravljalnem obdobju odigrali številne prijateljske tekme, med drugim so doma gostili NK Krško, NK Fužinar, FK Železničar Pančevo, FC Hermannstadt, na gostovanju v Avstriji pa so pomerili z SAK Klagenfurt/Celovec.
Odlično formo in super vzdušje v ekipi so v kratkem pogovoru z našo piar službo potrdili tudi naši nepogrešljivi in izkušeni nogometaši, kapetan Klemen Kunstelj, Albert Račič, Denis Petrovič in Kristijan Šipek, ki bodo z svojimi izkušnjami velika opora novincem.
V NK Roltek Dob smo izredno veseli, da so se v novi sezoni članski ekipi pridružili tudi trije naši (sedaj že bivši) mladinci in sicer Jan Cerar, Klemen Justin in Anže Sojer. Ekipo so okrepili še Tristan Ciglar( NK Olimpija Ljubljana), Matevž Križnik( NK Šmartno 1928) iz NK Domžale pa še Darko Mitrovič, Filip Nikola Ostojič, Jošt Pišek, Jaka Zupan, Simon Gregorin in Ivan Makovec. Slednja sta se pridružila že v minuli sezoni.
Ekipa “Modrih” iz Doba je torej na novo sezono odlično pripravljena, k temu pa so po besedah glavnega trenerja Javornika pripomogli tudi super pogoji za trening, za kar je v največji meri zaslužna ekipa tehnične službe Športnega parka Dob, zato je na mestu pohvala in zahvala Branko Cerar in Branetu Birku, ki vsak dan skrbita, da je na igriščih in okolici vse ok.

‼️Žal ob vstopu v Športni park Dob še vedno veljajo omejitve in sicer v skladu z odločbo Vlada Republike Slovenije, zato smo vsi obiskovalci Športnega parka Dob in klubskega gostinskega lokala “Obala” dolžni izpolnjevati PCT(Preboleli, cepljeni, testirani) pogoje za udeležbo na tekmah pod okriljem Nogometna zveza Slovenije.
Brez izpolnjenih pogojev(vsaj enega izmed teh)vstop na prizorišče ni dovoljen.‼️
Hvala za razumevanje.
Še vidimo v soboto!

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

#2SNL #NZS #ČLANI #1KROG