“MODRI” IZ DOBA DOMA PRVIČ GOSTILI EKIPO “TAR HEELSOV” IZ ZDA- EKIPA UNIVERSITY OF NORH CAROLINA JE Z 0:1 UGNALA NAŠE NOGOMETAŠE, ZA ZMAGO “OVNOV” JE ZADEL LUCAS DEL ROSARIO!
 
 
Naša članska ekipa NK Roltek Dob se je v mednarodni prijateljski tekmi pomerila z ameriško univerzitetno ekipo University of North Carolina(UNC) in ji po trdem boju čestitala za tesno zmago z 0:1.
“Tar Heels”, kot imajo vzdevek(le-ta izvira še iz časov ameriške državljanske vojne)vse športne ekipe Univerze v Severni Karolini, so pokazali zelo odločno nogometno predstavo in pritisk na vrata “Modrih” iz Doba “kronali” z golom, edinim sicer na tekmi, ki ga je v 65.minuti tekme dosegel Lucas del Rosario.
Trener UNC Carlos Samoano je imel na voljo številno zasedbo dobro pripravljenih nogometašev, saj se “Ovni”( angleško “Rams”) prav te dni intenzivno pripravljajo v naši regiji.
Trener Dobljanov Nenad Toševski je nastopil z malce spremenjeno zasedbo in je po tekmi verjetno že pri nedeljskem derbiju z Radomljani. V vratih Dobljanov je poleg Tadeja Avsca prvič nastopil tudi Ivo Čančar, preizkusil pa je tudi nekatere nove nogometaše, ki se bodo morebiti znašli na seznamu ekipe v prihodnji sezoni.
___________________________________
 
Prijateljska tekma/Friendly match
 
NK ROLTEK DOB : NORTH CAROLINA 0:1(0:0)FT
Lucas del Rosario(65′)
___________________________________
 
Čestitke gostom za zmago, našim nogometašem pa za srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska!
 
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
 
FOTO: G.H., Press NK Roltek Dob