Naša članska ekipa NK Roltek DOB se je danes s 1.treningom končala “zimske počitnice”, ki sicer niso bile predolge, naši nogometaši pa so z obilico dobre volje pokazali, da so v dobri kondiciji!
Ekipa številčno sicer ni bila popolna, se pa bo to zgodilo že v prihodnjem tednu, kot se tudi uradno začne pripravljalno obdobje.
Strokovni štab naše ekipe, ki mu “poveljuje” velenjski strateg Jernej Javornik, smo prosili za kratko izjavo, podala pa sta jo seveda Jernej Javornik in njegov prvi pomočnik Žan Cerar.
Trener Javornik si želi, da bi bili v nadaljevanju sezone še boljši, je pa sicer s prikazanem v jesenskem delu prvenstva zadovoljen.
O morebitnih spremembah se še ni nič odločalo, vse se bo pokazalo v prihodnjih tednih, želimo si le, da fantje ostanejo zdravi ter, da se še naprej uspešno razvijajo mladi igralci, v ekipi imamo namreč kar 7 nekdanjih mladincev.
Pomočnik trenerja, Žan Cerar je v pogovoru dejal, da bo ekipa trenirala doma in pa tudi v Domžalah, tudi letos pa bodo formo pilili na zimskih pripravah, termin priprav je v začetku meseca februarja, lokacija pa še ni potrjena, najverjetneje pa bo to Poreč.
V nadaljevanju prvenstva čaka “Modre” iz Doba še zaostala tekma z lendavsko Nafto, v zaključku še doda pomočnik trenerja, Žan Cerar.
Današnje testiranje in kondicijski trening je sicer vodil kondicijski trener Gašper Šoln, vsi nogometaši pa so tudi uspešno opravili ti. “bip test”, oz. trening lovljenja zvočnega signala, uspešnost pa so kontrolirali trenerji strokovnega štaba, Gašper Šoln, Žan Cerar in Aleš Breznik.
 
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
 
???G.H., Press NK Roltek Dob