Naša članska ekipa NK Roltek Dob je v zadnji tekmi 2.kroga gostovala pri NK Nafta Lnedava in si z odlično predstavo priborila zmago z 2 : 3 !

Domačo mrežo so Dobljani načeli že v 4.minuti tekme, ko je napako Žana Kumra  kaznoval izjemni Kristijan Šipek. Prekmurci so izenačili prek Haljete tik pred koncem prvega polčasa.

V nadaljevanje tekme so prvi povedli Prekmurci, gol za domače pa je zadel Marsel Stare.

Dobljani so še pred koncem 59. minute prišli do izenačenja, med strelce pa se je vpisal naš odlični napadalec Denis Petrovič.

Ko je že kazalo na to, da bodo naši nogometaši iz Lendave prinesli “le” točko, pa je na “sceno” stopil “joker s klopi” trenerja Jerneja Javornika. Po hitrem (proti)napadu, ki sta ga skreirala vratar Dobljanov Matic Čretnik in Jošt Pišek ter dolgi in natančni podaji Jošta Piška v  kazenski prostor domače ekipe, je izjemno natančno žogo sprejel  Tristan Ciglar(v igro vstopil v 88.minuti), izigral domačega vratarja Rebernika in s svojim  “krstnim” golom v 92.minuti tekme zabil za zmago Dobljanov z 2 : 3!

2.krog 2. SNL:NK Nafta 1903 : NK Roltek DOB 2 : 3 (1 : 1)FT
⚽️ Haljeta(40′), Stare(48′)
⚽Šipek(4′),⚽Petrovič(59′), ⚽ Ciglar (90’+2′)

Čestitke za zmago in srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska!
Čestitke in pohvale tudi našemu vratarju Maticu Čretniku za izjemne obrambe, strelce pa za tresenje mreže nasprotnika, še posebej “sosedu” Tristanu Ciglarju za strelski prvenec v dresu “Modrih” iz Doba!

#VsiZaŠampioneizDoba!

?? Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob
?Sportklub Slovenija

#