Veteranske novičke:
NAJMODREJŠI ZANESLJIVO OPRAVILI Z LJUBLJANSKIMI ODVETNIKI!
V 12.krogu Veteranske lige so se naši Veterani NK Roltek DOB v Športnem parku “Pod Gobavico”, v Mengšu, pomerili z ekipo F.C. Ljubljana Lawyers in jo ugnali s 3:2.
Gostje so pričeli bolje in že kmalu povedli z 0:1. A “Najmodrejši” se seveda niso kar tako sprijaznili z negativnim rezultatom, ter do polčasa (z malo “sreče”) hitro obrnili le tega v svoj prid. Dvakrat je bil namreč z 11-m uspešen Matjaž Gasior ter postavil rezultat polčasa 2:1.
V 2.polčasu so Dobljani še povišali prednost, ko je za 3:1 še tretjič zadel Matjaž Gasior. Odvetniki so sicer uspeli rezultat znižati na 3:2, a več, kot to, jim ni uspelo.
Dobljani so tako vknjižili že 5 zmago v letošnji sezoni in z osvojenimi 18-imi točkami trenutno zasedajo visoko 4.mesto ter so se Lubljančanom, ki zasedajo 3.mesto na lestvici Veteranske lige, pribljižali na le 1 točko zaostanka. V ligi sicer zanesljivo vodijo Veterani NK Domžale.
Tokrat pri naših velja pohvaliti Mateja Valenčiča, ki je prvič odigral celotno srečanje in to na zelo visokem nivoju. Priložnost je dočakal zaradi poškodbe Kosa, Repnika, Simoniča, Grošlja, Avblja, Gonzalesa in Juga.
Čestitke “Najmodrejšim” iz Doba za zmago, Matjažu Gasiorju pa sa dosežen “hat-trick”.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
___________________________________________
Veteranska liga:
12.krog
Veterani NK Dob : F.C. Ljubljana Lawyers 3:2 (FT)
Za Dobljane je 3x zadel Gasior Matjaž.
___________________________________________
Veteransko nogometno ligo in naše “Najmodrejše” iz Doba lahko podrobneje spremljate tudi na uradni facebook strani Veterani NK Dob in na uradni spletni strani veteranske lige http://veterani.orehek.net/index.php
#Veterani #VeteranskaLiga