Članska ekipa NK ROLTEK DOB je v 8.krogu II.SNL gostovala pri vedno neugodni ptujski Dravi, ter jo uspela po preobratu v 2.polčasu uspela “zajeziti” ter si z zmago 1:2 uspela priboriti nove 3 točke na prvenstveni lestvici.

Gostitelji so si na tekmi, ki je sicer potekala v Zavrču, prvi priigrali prednost, ko je Ptujčan Malik Bah zadel za vodstvo 1:0 v 20.minuti tekme. To je bil tudi rezultat polčasa.

V nadaljevanju so Dobljani le strnili vrste in rezultat uspeli izenačiti na 1:1 v 63.minuti, ko je v polno zadel povratnik po poškodbi,  Nejc Levec, ki je vknjižil 3 gol v letošnji sezoni.

A “Modri” iz Doba po izenačenju niso popuščali in želeli odnesti domov več, kot le točko. Želja se jim je uresničila v 86.minuti tekme, ko je gol za vodstvo in končno zmago z 1:2 zabil Kristijan Šipek, ki sej na letvici strelcev v letošnji sezoni s 5 goli izenačil z Denisom Petrovičem.

S 4. zaporedno zmago Dobljani tako nadaljujejo zmagovito serijo in tesno dihajo za ovratnik novomeški Krki na 2.mestu, za katero zaostajajo 2 točki in vodilnim Radomljanom, za katerimi zaostajajo 3 točke.

Čestitke za zmago in odlično nogometno predstavo!

Vsi za Šampione iz Doba!

8.krog #2SNL:
NK Drava Ptuj : NK Roltek DOB 1 : 2 (1 : 0 ) FT
Bah (20′) ;  Levec (63′), Šipek (86′)

Sodniki: Borošak Alen (glavni sodnik), Karmel Vidko (1. pomočnik), Sužnik Jure (2. pomočnik)
Delegat NZS : Anželj Damjan
Št. gledalcev: 100